Fildena 100mg Nederland

fildena-100-nederlad
fildena
bestel nederland

Ongeveer Fildena 100 mg tablet

Fildena 100-medicatie voor de behandeling van erectiestoornissen bij mannen. Het bevat een actief ingrediënt, een door de FDA goedgekeurd medicijn. Fildena 100 mg is een snelwerkend medicijn dat tot vier uur kan duren. Het werkt om je mannelijkheid te verbeteren door je de erectie stevigheid te geven terwijl je de liefde bedrijven met de partner. Erectieproblemen zijn tegenwoordig een veel voorkomend probleem waar bijna elke volwassen man mee te maken heeft.
Actieve ingrediënten van Fildena 100 mg tablet:

Sildenafil Cirate

Fildena 100 mg tablet gebruikt:

Fildena wordt gebruikt om de patiënt met erectiestoornissen te behandelen. Ca. 30-40% van de mannelijke patiënten ouder dan 40 jaar heeft last van erectiestoornissen. Het bestaat uit sildenafilcitraat dat helpt bij het oplossen van het probleem van erectiestoornissen, waardoor mannen een erectie kunnen krijgen en behouden tijdens fysieke intimiteit. Voor een superieure erectie mag u dit geneesmiddel alleen gebruiken als u opgewonden bent en u opgewonden raakt voor de seksuele activiteit.

Hoe werkt Fildena 100 mg tablet?

Fildena bevat generiek Sildenafil-citraat, dat een remmer is van het PDE-5-enzym. Daarom remt Fildena een PDE-5-enzym dat helpt bij het stoppen van cGMP-deprivatie als gevolg van het PDE-5-enzym. Nadat een man met succes sensueel opgewonden is en zijn lichaam stikstofmonoxide afgeeft, zal Fildena 100 helpen bij het ontspannen van vernauwde bloedvaten rond de geslachtsorganen. Dit zorgt ervoor dat er voldoende bloed naar het erectiele orgaan stroomt voor het bereiken en behouden van de stijve erectie voor het verkrijgen van voldoening en plezier in een complete vrijpartij sessie zonder erectiestoornissen te ervaren.

Waar zijn de doseringsinstructies voor?

Gemiste dosis:

Neem onmiddellijk contact op met een arts als u een overdosis vermoedt. Mogelijk hebt u onmiddellijk medische hulp nodig als de overdosis ernstig is.

Overdosering:

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk in. Het kan worden overgeslagen als het bijna tijd is voor de volgende geplande dosis.

Hoe wordt Fildena 100 mg tablet ingenomen?

Neem dit geneesmiddel in de dosis en duur zoals geadviseerd door uw arts. Voor betere resultaten consumeer het door het met water in te slikken en je moet het voor of na de maaltijd consumeren, maar als je de consumptie liever na de inname van voedsel hebt, vermijd dan vetbevattend voedsel.
Fildena 100 mg tablet Bijwerkingen:

Dit zijn de meest voorkomende bijwerkingen van de Fildena-tablet:

hoofdpijn
buikpijn
duizeligheid
wazig zicht
misselijkheid
blozen in het gezicht

Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing voor Fildena 100 mg tablet

Raadpleeg uw arts voordat u begint met het innemen van Fildena-tablet om uw medische geschiedenis te bespreken. Laat uw arts weten of u een hoge bloeddruk, nierschade of leverschade heeft.
Vermijd inname van alcohol tijdens het gebruik van dit medicijn, omdat het effecten zoals slaperigheid kan vertonen.
Voordat deze drug wordt gebruikt, moet de gebruiker altijd het ingrediënt in het medicijn controleren om er zeker van te zijn dat ze niet allergisch zijn voor het ingrediënt dat in het medicijn wordt gebruikt.
Neem niet meer dan één tablet per dag, dit kan ernstige gevaren voor de gezondheid opleveren, raadpleeg in dat geval medische noodhulp.
Vermijd het gebruik van grapefruit of druivenvruchtensap omdat het de werking van de Fildena vertraagt en ook de bloeddruk verlaagt.

 

 • Fildena 100 online
 • koop fildena 100 mg
 • fildena 100 te koop goedkoopste
 • fildena 100 vs viagra
 • Fildena 100 te koop
 • fildena 100 mg
 • fildena 100 bijwerkingen
 • fildena 100 beoordelingen

Fabrikanten van Fildena 100 mg tablet

Fortune Healthcare

Veelgestelde vragen over Fildena 100 mg tablet

1. Hoe lang duurt het voordat Fildena werkt?

U moet Fildena ongeveer 1 uur voor seksuele activiteit innemen. U mag het echter indien nodig tussen 30 minuten en 4 uur vóór seksuele activiteit innemen. Fildena kan met of zonder voedsel worden ingenomen. Als u Fildena inneemt na het eten van een vetrijke maaltijd, kan het langer duren voordat dit effect heeft.

2. Waar moeten de fildena worden bewaard?

Kamertemperatuur tussen 15 en 30 graden Celsius is geschikt voor het bewaren van het ED-medicijn. Fildena heeft een grotere kans om de efficiëntie te verliezen als warmte, licht en vocht in contact komen met het medicijn. Bewaar het daarom op een donkere en koele plaats. Verouderde pillen moeten op de juiste manier worden weggegooid.

3. Hoe lang blijft het medicijn actief of actief?

 • Fildena bezorgen
 • Fildena Amsterdam
 • Fildena Den Haag
 • Fildena Rotterdam
 • Fildena Utrecht
 • Fildena Eindhoven
 • Fildena Groningen
 • Fildena Bestellen

Na inname van dit geneesmiddel kan de erectie tot 4 uur duren. De werkzaamheid begint na 1 uur gebruik van dit geneesmiddel.